Cara Mengenalpasti Produk Natasya yang Asli

March 9th, 2015

Perhatian kepada semua pengguna Natasya, sila lihat video di bawah bagi mengenalpasti produk Natasya yg asli dan pastikan anda tidak terbeli produk tiruan di luar sana.

Cara Mengenalpasti Produk Natasya yang Asli

February 28th, 2014

Sila klik untuk paparan yang lebih jelas.

Cara Mengenalpasti Produk Natasya yang Asli

Facebook Page Natasya

August 15th, 2012

Kini anda boleh berkomunikasi dengan mudah dan cepat bersama Natasya melalui Facebook. Jangan lupa “Like” Facebook page Natasya. Sebarang komen atau cadangan boleh diberi.

Link: http://www.facebook.com/natasya2u

Natasya Penaja Utama Bintang RTM 2012

June 27th, 2012

Natasya adalah penaja utama Bintang RTM 2012.Saksikan pertandingan akhir Bintang RTM 2012 di RTM2 pada 8 Julai 2012 jam 9.00 malam.
Saksikan segmen tajaan Natasya di Selamat Pagi Malaysia pada 30 Jun 2012 (Sabtu) jam 9 pagi dan jangan ketinggalan menyaksikan final Bintang RTM2012 di RTM2 jam 9 malam pada 8 Julai 2012.

Promosi Ulang Tahun Natasya ke-8

April 3rd, 2012

utn8

Dapatkan produk Natasya sekarang dengan potongan sehingga 20% sempena Promosi Ulang Tahun Natasya ke-8 bagi 10 produk terpilih berikut:

1. Krim Pelindung UV SPF 25
2. Toner
3. Pantyliner
4. Sabun Kolagen
5. Toner Gold
6. Krim Pelembap
7. Krim Pelindung UV SPF 30
8. Skrub Muka
9. Vitamin C Serum
10. Sabun Resdung.

Pembelian boleh dilakukan secara online atau menerusi stokis/pengedar.

Perhatian kepada stokis/pengedar: Anda boleh menghubungi pihak kami untuk menggantikan stok sedia ada kepada stok baru Promosi Ulang Tahun Natasya ke-8.

Stiker Hologram Terbaru

December 26th, 2011

natasyaasli

Kepada pengguna Natasya yang dihargai,

Mulai sekarang semua produk keluaran Natasya telah diperkasakan lagi dengan stiker hologram original/ asli yang baru. Diharap anda memeriksa kotak produk semasa pembelian anda.

Pengumuman Umum

September 12th, 2011

Adalah dimaklumkan kepada semua para pengguna, Nizayu Enterprise bukan lagi stokis dan pengedar produk Natasya. Sekian dan harap Maklum.

Anugerah Kosmetik Terlaris 2011

September 10th, 2011

Sukacita dimaklumkan syarikat kami Perwanza Enterprise Sdn Bhd telah memenangi Anugerah Kosmetik Terlaris (Natasya) di Anugerah Usahawan Herba dan Bioteknologi Malaysia 2011.Untuk makluman, Panel Penilai Anugerah Usahawan Herba bagi kategori Anugerah Kosmetik Terlaris yang diterima oleh Natasya terdiri daripada PERDASAMA, PURBATAMA, MARA, KKM dan InfoGlobal

Tahniah diucapkan kepada seluruh warga kerja Syarikat Perwanza Enterprise Sdn Bhd dan tidak lupa juga ucapan terima kasih tidak terhingga kepada semua pengguna setia produk Natasya.

Pihak syarikat menggalakkan pemborong dan pengedar yang membuat pembelian yang tinggi setiap bulan menghubungi pihak syarikat bagi mendapatkan tempat di majlis Anugerah Kosmetik Terlaris di One World Hotel.Tertakhluk kepada terma dan syarat.

Cara Mengenalpasti Keaslian Produk-produk Natasya

May 11th, 2011

natasya_ori-300x102

Para pengguna yang dihargai,

Masih ramai lagi pengguna yang keliru tentang pembungkusan produk Natasya yang asli/ original. Cara untuk mengenal pasti amat senang. Produk asli Natasya dibungkus dengan kotak berhologram yang mempunyai tulisan “Natasya Asli” & “Natasya Original”. Oleh itu, anda dinasihatkan untuk membelek dengan betul semasa membuat pembelian produk. Anda juga boleh melayari bahagian “Stokis & Pengedar” untuk senarai lengkap pengedar rasmi kami. Terima Kasih atas sokongan & keyakinan anda terhadap produk Natasya.

Dapatkan Potongan 50% Penginapan di Natasya Resort

July 29th, 2010

DSC_5874

Natasya-Offer

Tawaran hebat!!

Kumpulkan 10 penutup botol produk Natasya bagi mendapatkan sebanyak 50% diskaun penginapan di Natasya Resort Cameron Highlands.

Tertakhluk kepada terma dan syarat.

Terma & Syarat:

  1. Sila isi borang yang disediakan. (Klik sini)
  2. Sila cetak salinan surat pengesahan untuk menebus diskaun penginapan sebanyak 50% di Natasya Resort Cameron Highland
  3. Diskaun ini hanya sah pada hari Isnin – Khamis
  4. Tarikh sah laku diskaun adalah 3 bulan daripada surat pengesahan dikeluarkan.
  5. Diskaun ini tidak boleh ditukar dengan wang tunai
  6. Tempahan hendaklah dibuat kepada Natasya Resort Cameron Highland (Tel: 05-496 1030 Faks: 05-4961028)
  7. Terbuka kepada semua.

Syarikat berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang notis.